AĞRI / DOĞUBAYAZIT - Doğubayazıt Halk Eğitimi Merkezi

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Kurumlarınca Anaokul, İlkokul ve Ortaokullarda öğrenim gören öğrencilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın yer aldığı 22-26 Nisan 2024 tarihleri arasında geleneksel sanatlar ve kültürel mirasımızın tanıtılması, öğrencilerde yeni ilgi alanları oluşturulması ve yeteneklerini keşfetmeleri amacıyla "Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Buluşuyor"  temasıyla "Minik Eller, Büyük Hayaller" adlı çeşitli etkinlikler düzenlendi.

İlçemizdeki hayat boyu öğrenme merkezi olan Doğubayazıt Halk Eğitimi Merkezi de 22-26 Nisan 2024 tarihleri arasında ilçemizdeki çeşitli okullarımızda görevlendirilen öğretmen ve usta öğreticiler tarafından anaokul, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimize yönelik geleneksel sanatlar ve kültürel miraslarımızdan olan, geleneksel el sanatlarımız,  ebru sanatları, tezhip sanatı, yöresel oyunlarımız gibi çeşitli etkinler düzenlemiştir. Hayat Boyu Öğrenme Kurumlarınca bu etkinlikler yıl boyunca devam edecektir.

Nis

Açık Öğretim  Lisesi / Ortaokulu  2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 3. dönem kayıt yenileme işlemleri  19 Nisan 2024 tarihinden, 13 Mayıs 2024 tarihi mesai bitiminde kadar yapılabilecektir.

Bu dönem ilk kayıt işlemleri yapılmayacaktır.

HEMBA kursları için  lütfen tıklayınız.